Category Начало

Уважаеми ученици,
Документите за кандидатстване след 7 клас можете да получите на 19. 06. 2018 г. в сградата на СУ „ Св. св. Кирил и Методий”.

Read More

Изпращане на Випуск 2018

На 15. 05. 2018 г. изпратихме поредния випуск на СУ „ Св. Св. Кирил и Методий”.
Учениците бяха подготвили много изненади и подаръци за своите учители.
Програмата в двора на училището беше изпъстрена с много песни, стихотворения и прощални слова.
Знамето на училището беше предадено на 11 клас, след което дванадесетокласниците се простиха с него.
Тържеството продължи на площада на града .

Read More

СУ „Св. Св. Кирил и Методий“- гр. Якоруда отбеляза своя патронен празник

На 11. 05. 2018 г. СУ” Св. Св. Кирил и Методий” отбеляза своя патронен празник. Учениците и техните учители бяха подготвили разнообразна програма – песни, танци и стихотворения. На сцената се изяви и възобновеният мажуретен състав към училището.
Гости на тържеството бяха представители на Общинска администрация Якоруда, на Училищното настоятелство, на родителския актив и много бивши учители.

Read More

   По инициатива на МО на учителите по математика, информатика, информационни технологии, природни науки и екология в Средно училище “Свети свети Кирил и Методий”- гр. Якоруда с ръководители г- жа Ати Хадживезулова, г-ца Нина Цинцева и г-ца Айше Осман проведоха открито занимание на тема: “Кибертормоз”
Мероприятието бе уважено от г- жа Анна Гръкова- заместник-директор на училището. Учениците от VIII а клас представиха презентация и запознаха присъстващите учители от обединението със същността на кибертормоза като невидима заплаха сред подрастващите...

Read More

25 март – Международен ден на търпението

За поредна година 25 март – Благовещение, се отбелязва и като Ден на търпението. Тъй като тази година 25-ти март е неделя, ние учениците и учителите от СУ „Св. Св Кирил и Методий“- гр. Якоруда решихме да го отбележим на 23 март/петък/.
Днес всяка класна стая осъмна с надпис на дъската:
“25 март –Ден на търпението”.
Учениците от III-ти клас оформиха на две места в училището „стена на търпението“, където всеки можеше да остави своите послания, апелиращи към търпение, изслушване, приятелство, доброта в намеренията...

Read More